пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Березень поєднує в собі пам'ять, шану і вдячність… .

 У бібліотеці-клубі села Гайок відбулося чудове свято Весни, яке поєднало в собі вшанування пам”яті Т.Г.Шевченка, весняні привітання і побажання всім односельцям та вітання до Міжнародного жіночого дня - “Мати -  берегиня роду”.

 На глядачів чекала виставка творів Тараса Шевченка “Тарас Шевченко - духовний символ України”, а також велика виставка дитячих робіт “Привітання з святом весни!”, яка включала в себе малюнки, аплікації, бісероплетіння, квілінг, роботи з природних матеріалів. Роботи на виставку надали діти різного віку — від 4 до 15 років - Андрій і ОлексійГрипичі,Кириленко Аня і Таня, Іщенко Аліна, Іра і ДімаБєлови, Бондаренко Настя та ін.

Приємно здивувало глядачів звучання справжнього патефону, який люб'язно погодився продемонструвати Григораш Г.М.
  На протязі свята звучали вірші і пісні на слова Тараса Шевченка, поетичне слово про жінку, матір-берегиню, дотепні гуморески та жарти. Із захопленням глядачі зустріли вірші і пісні у виконанні дітей. Особливо багато оплесків отримала Мєльнікова Аліна, яка читала вірші про маму і бабусю , а потім ще заспівала українську народну пісню. Ця п”ятирічна дівчинка, що приїхала до своєї бабусі з Донецька - активна учасниця всіх заходів, що проводяться в бібліотеці та краща читачка.

 Порадував глядачів і виступ гурту “Берегиня” Академії пенсіонерів та жіночого клубу села Гайок, який дарував глядачам народні та сучасні українські пісні.
 На святі були присутні голова РДА Маршалок В.А.,заступник голови РДА Устич Ю.П., Степаненко С.П., а також волонтери — Климчук К.та Виговська Т., які привітали глядачів зі святом, подякували за постійну допомогу армії та вручили грамоту громаді села від військової частини В2968 , а також прапор, переданий нашими захисниками до музею села Гайок. Тепла і невимушена атмосфера свята нікого не залишила байдужим.
  Слова вдячності за чудове свято прозвучали від сільського голови Костини О.В.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації