пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Фурсівський самоцвіт

  У народі кажуть, що коли вже природа обдарувала людину талантом, то – не одним. Це стосується і Анатолія Леонідовича Зоріна. Він гармонійно поєднує свої основні призначення та якості:вчителя-наставника, художнього керівника дитячо-юнацької образотворчої студії «Триптих», голови громадської організації «Фурсівський рибалка», члена виконкому Фурсівської сільської ради, художника, квітникаря. А ще він патріот батьківської землі, син, брат, чоловік, батько,  дідусь  - матеріальна опора сім’ї і міцне чоловіче плече у житейських справах, і просто великодушна людина.
Анатолій Леонідович - представник творчої інтелігенції села, один із когорти  талановитих художників. Його картини шанувальники живопису так часто бачать на сільських вернісажах. Але не кожний знає, що їх автор займався також і педагогічною діяльністю на протязі багатьох років та передає досвід -вихованцям своєї студії.
У Фурсах народився, вчився, живе, працює і наполегливо творить. З дитячих літ мріяв стати художником і тому не розлучався з пензлем.
Творчий доробок – мистецький подарунок односельчанам. Презентація вже другої персональної виставки-продажупід назвою «Весняна рапсодія» - показ останніх його досягнень, творчий звіт плідної праці, - відбулася напередодні Міжнародного жіночого свята,а саме, 7 березня у Фурсівському сільському Будинку культуриі буде там експонуватись на протязі місяця. А згодом цікава художня експозиція буде перенесена до виставкової зали сільської бібліотеки, адже А. Л. Зорін- активний читач та вірний друг бібліотеки.
 Наш митець виставив на розсуд прихильників 22 чудові картини: мальовничі краєвиди сіл: Фурси таЧмирівка, натюрморти.
 На відкриття виставки завітали: начальник відділу культури і туризму Білоцерківської РДА Р.В. Бичек, сільський голова М. І. Фурсенко, головний геолог ПГЕ В. М. Павлюк, директор ЖКВП «Фурсівське» І. А. Ковтун, спеціалісти Фурсівської сільської ради, друзі-односельці, рідні. Охочі мали можливість отримати майстер-класи митця.
Майстерність та професіоналізм художника вражають своєю реалістичністю, захоплюють і нікого не залишають байдужим.
Дякуємо А. І. Зоріну за активну участь у житті сільської книгозбірні, за численні майстер-класи в стінах сільської бібліотеки, за прищеплювання любові дітям та юнацтву до рідного краю, села, природи,  шанобливого ставлення до книги.З нетерпінням очікуємо на нову виставку.Хочеться побажати Анатолію Леонідовичу справжнього творчого щастя та довголіття! 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації