четвер, 22 жовтня 2015 р.

«Стою на землі»

  21 жовтня відбувся міськрайонний конкурс «Стою на землі», присвячений 80-й річниці народження Бориса Ілліча Олійника – Героя України, поета, відомого політичного діяча, голови Українського фонду культури. Район представляли читачі бібліотек із сіл: Коженики, Матюші, Олійникова Слобода, Пилипча, Сухоліси, Шкарівка. У виконанні учасників пролунали твори різної тематики: інтимна, пейзажна лірика, патріотичні поезії, морально-етичні вірші. Слід зауважити, що виконавці досить професійно підійшли до завдань конкурсу. Деякі твори були зачитані настільки  проникливо, що на очі слухачів наверталися сльози.
   Всі учасники отримали призи. Зайченко Олена з Пилипчі одержала головну нагороду  (шеститомник Б.І. Олійника та подарунок від голови журі А.І. Кульчицького – новий фотоальбом про парк "Олександрія", у якому є багато віршів ювіляра). 
   Переможці конкурсу візьмуть участь у творчому вечері письменника, який відбудеться у Київському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Панаса Саксаганського.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації