пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Партизанськими стежками

   Своїми подвигами прославили нашу Вітчизну різні покоління українського народу. Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування Великої Вітчизняної війни, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму, адже учасників тих подій залишилося зовсім мало.
   Серед них і наша землячка - жителька села  Чепиліївка  Поляченко Г. Х. З днем партизанської слави  Ганну Хомівну привітати сільський голова Качур В.І., голова первинної організації ради ветеранів Сухоліської сільської ради Семененко Г. Г., представник ПСП «Світанок» Полякова С.В., працівники культури сіл: Сухоліси та Чепеліївка.
   Також до Ганни Хомівни завітали активісти Білоцерківської районної організації ветеранів на чолі з головою Білоцерківської районної організації ветеранів України Рудим В.В.
    Гості вручили Ганні Хомівні квіти та матеріальну допомогу,  подарували багато теплих слів.
   В цей день  представники районної ветеранської організації відвідали пам’ятники загиблим партизанам в селах: Черкас, Трушки, Фурси, Дрозди, Яблунівка, Пилипча. Вони висловлюють щиру подяку керівникові фірми перевізників Л. Олефіру.
   Уроки Великої Вітчизняної війни вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі за свою Батьківщину. Героїчний подвиг українських партизанів назавжди залишиться в народній пам'яті.
    Працівники культури с. Сухоліси:  Щербина Л.Т., Москаленко К.Г.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації