понеділок, 2 червня 2014 р.

Подаруймо дітям радість

Під таким гаслом у бібліотеках Білоцерківщини  відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Показовий захід пройшов у с. Скребиші. Силами сільського бібліотекаря Олексієнко В.Г., директора школи Качан Л.М., вчителя Литвин А.В. організовано свято для юних мешканців села. На свято завітали начальник відділу культури та туризму БЦРДА Поліщук Л.М, сільський голова Мельник Я.П., які привітали присутніх. До уваги дітей: вікторини, конкурси, розважальна програма. Вихованці районної школи мистецтв ( директор Савченко В.В,) здивували присутніх віртуозною грою на баянах. Юні мешканці Скребишів читали вірші, співали пісні, грали в ігри. На завершення діти отримали солодощі. Матеріальну допомогу в організації свята надав керівник місцевого господарства Прилипко П.І.
Літо для читачів центральної районної бібліотеки розпочалося святом «Бере початок літо з дитячих голосів». В цей день на дітей чекали ігри, розваги та цікава інформація про права, обов’язки, екскурсія по бібліотеці. Серія екскурсій до районної бібліотеки  продовжується.
«Казкова країна дитинства», - таку назву мало свято, організоване  бібліотекою с. Трушки. Програма включала: інформаційну бесіду  «Основні принципи Декларацію прав дитини», конкурс малюнків, ігри та розваги. Своїми роботами діти висловили бажання жити у мирі, в єдиній країні. Подібне свято відбулося в с. Ол. Слободі.   Дві команди читачів бібліотеки показали свою спритність, творчість, виконуючи різноманітні завдання. Перемогла  дружба. Кожен учасник отримав солодкий подарунок.

       Біблотечними закладами району для юних читачів організовано книжково-ілюстративні виставки, перегляди літератури: «Права людини починаються з прав дитини», «Люблю свою країну, де є право на ім`я і на родину», «З дитинства знай свої права». В перших числах червня подібні заходи відбулися в селах: Матюші, Сухоліси, Потіївка, смт. Терезине, де діти змогли реалізувати себе в іграх, конкурсах, вікторинах.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації