пʼятницю, 13 червня 2014 р.

Костянтин Паустовський – наш земляк


   
 31 травня виповнилося 122 років від дня народження відомого письменника К.Г.Паустовського, дитинство якого проходило в селі Городище  на  Білоцерківщині. З цієї нагоди в клубі-бібліотеці села Городище відбулася літературно-краєзнавча панорама «Костянтин Паустовський – наш земляк»                             
        У вступному слові Л.В.Зінченко, директор районної централізованої бібліотечної системи наголосила, що тут – на берегах річки Рось –духовні корені письменника, а Україна все життя залишалася в його серці. Завідувачка клубом-бібліотекою Г.О. Пузировська розповіла про життєвий шлях письменника. Т.В.Шишка, бібліотекар Білоцерківської центральної районної бібліотеки зупинилася на творчості К.Паустовського, адже письменника називали «майстром ліричної прози». Юна користувачка бібліотеки Сорокіна Софія продекламувала вірш про знаменитого земляка.
        Про вшанування пам`яті видатних діячів культури на Білоцерківщині розповів А.І.Кульчицький, заслужений працівник культури України, член президії Українського фонду культури, поет-пісняр, лауреат численних літературно-мистецьких премій. Анатолій Іванович подарував присутнім свої пісні, а бібліотеці – книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації