суботу, 21 грудня 2013 р.

На радість нашим дітям Миколай іде по світу

      У рамках реалізації нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та з нагоди відзначення Дня Святого Миколая Білоцерківська центральна районна бібліотека зібрала школярів сіл Пилипча і Чупира на театралізоване дійство «На радість нашим дітям Миколай іде по світу».
      Запрошені гості з цікавістю прослухали розповідь про життя Святого Миколая та це дивовижне свято, переглянули казкову інсценівку у виконанні бібліотечних працівників та маленьких акторів – користувачів бібліотеки. А згодом на захід завітав Святий Миколай, який привітав усіх присутніх, побажав щастя, здоров’я, успіхів у навчанні та творчості. У виконанні учнів пролунали вірші та пісні про Святого Миколая і про зиму. Дітлахи з величезним задоволенням розгадували загадки, водили хоровод, брали участь у різноманітних іграх та вікторинах. Останнім приємним сюрпризом свята стало пригощання запашним гарячим чаєм із солодощами.
      Висловлюємо подяку вчителям початкових класів В.М. Чучулі, О.О. Рєзнік і бібліотекарю Л.П. Завірусі (с. Пилипча), а також учителю початкових класів М.О. Соловйовій і бібліотекарю А.Д. Вітвіцькій (с. Чупира) за допомогу в організації свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації