пʼятницю, 17 січня 2014 р.

Тарас Григорович Шевченко - провісник України

15 січня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся круглий стіл для працівників бібліотек району «Тарас Григорович Шевченко – провісник України».   
У заході взяли участь заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації  В.П. Бачинська та начальник відділу і туризму райдержадміністрації Л.М. Поліщук. Директор районної  бібліотечної системи                Л.В. Зінченко виступила зі вступним словом «Т.Г. Шевченко – духовний символ України». Цікавими були виступи працівників Центральної районної бібліотеки. Так, А.А. Носовська провела віртуальну екскурсію Київським національним музеєм Т.Г. Шевченка. Т.В. Андрієвська підготувала повідомлення «Шевченківські лауреати Київщини». Бібліотекар Узинської бібліотеки для дорослих зробила доповідь «Київщина в творчості
Т.Г. Шевченка». Маловідомі факти про життя і творчість митця повідомила завідувачка бібліотеки смт Терезине  Н.Г.Ільченко у своєму виступі «Світова велич Т.Г. Шевченка». Завідувачка бібліотеки с. Матюші Л.В. Шутенко розкрила тему «Сердечні пристрасті й розчарування Кобзаря».
Також на захід завітав відомий поет і письменник, член НСПУ А.Д. Гудима, який презентував свою нову книгу «Третє пришестя», яка являє собою поетичну бесіду з великим Кобзарем.

Сподіваємось, що проведена зустріч надала можливість усім присутнім ще трохи доповнити та поглибити розуміння постаті Т.Г. Шевченка, адже він – такий багатогранний, всеосяжний і значущий для України.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації