пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

Права людини: знати, розуміти, захищати


     У рамках Всеукраїнського тижня права в Центральній районній бібліотеці відбувся День інформації: «Права людини: знати, розуміти, захищати». Для відвідувачів бібліотеки було підготовлено перегляд літератури «Права і закони в твоєму житті». З метою поширення правових знань серед населення центральною районною бібліотекою започатковано Трибуну юриста.
    11 грудня Трибуну юриста представляв інспектор з правових питань юридичного відділу апарату райдержадміністрації С.В. Сусол.
     Відкрила зустріч директор ЦБС Л.В. Зінченко, яка наголосила на важливості правової обізнаності кожного громадянина України. Т.В. Андрієвська – бібліотекар І категорії Центральної районної бібліотеки зробила огляд нової літератури про законодавче забезпечення прав та інтересів громадян. Сергій Вікторович Сусол ознайомив присутніх з правами та обов`язками, які гарантовано людині Конституцією України, та роз’яснив, якими нормативними, процесуальними актами можна скористатися громадянину, щоб захистити або убезпечити себе в різних життєвих ситуаціях та відповів на ряд запитань присутніх.
    На закінчення, Л.В. Зінченко звернула увагу аудиторії, що кожний користувач може ознайомитися зі змістом потрібного закону чи постанови, одержати інформацію щодо державних установ, політичних партій, громадських організацій для вирішення життєво необхідних питань безпосередньо в бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації