неділю, 18 листопада 2012 р.


            Творча зустріч з письменником-краянином.

     За сприяння центральної районної бібліотеки та колективу працівників Узинської міської бібліотеки для дорослих 14 листопада 2012 року в загальноосвітній школі №1 м. Узина відбулася зустріч з відомим поетом і прозаїком Андрієм Дмитровичем Гудимою.
      В читальному залі   бібліотеки зібралось широке коло його шанувальників: учні, педагогічний колектив школи та запрошені гості.
     З вступним словом виступила завідуюча шкільною бібліотекою Слєпньова Олександра Григорївна. Про цікавий та тернистий шлях письменника, члена Національної спілки письменників України, автора багатьох видань розповіла працівник Узинської бібліотеки для дорослих Копитова Тамара Василівна.  Андрій Дмитрович презентував свої нові видання та розповів про різнобічну літературну, наукову, педагогічну та громадську діяльність.
     В ході зустрічі присутні висловлювали щире захоплення талантом письменника – земляка, а діти з задоволенням читали вірші автора та власні вірші. Андрію Дмитровичу було також задано багато запитань щодо його творчих планів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації