вівторок, 5 червня 2012 р.

            Граючись - навчаємось

      Під таким девізом в Узинській міській бібліотеці для дітей пройшло свято  іграшки «Любо нам гратись». У святково прикрашений читальний зал бібліотеки зі своїми улюбленими іграшками  завітали учні 1-х класів ЗОШ № 2.
Бібліотекарі розповіли дітям про історію виникнення іграшки,  відслідкували   зміни, які з нею відбулися.
 Діти читали вірші, співали пісні про іграшки, відгадували загадки.
      Бібліотекар Валентина Анатоліївна Коровіна познайомила юних гостей  бібліотеки з книгами, які можна не  тільки читати, а   й гратися з ними. Вона продемонструвала  книги-панорамки, книги-розкладки, книги із серії «Рухомі картинки», книги в гойдалці, книги з  пальчиковим театром. Діти були в захваті! 
  Увагу всіх присутніх привернула виставка «Іграшка своїми руками», на якій представлені  роботи з паперу, пластиліну, глини, тканини, ниток, соломи.
   Далі відбувся парад улюблених іграшок. Кожен мав можливість  показати і розповісти про улюблену іграшку, як  вона  з‘явилася в домі, чим дорога членам родини, а також переконати  присутніх, що його іграшка – найцікавіша і найкраща.
     Завершилось свято на вулиці естафетою «Передай іграшку». 
    Малеча весело і цікаво провела час. Діти  в  подарунок  отримали  книги. А присутні на святі дорослі  мали змогу поринути у захоплюючий світ дитинства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації