понеділок, 16 листопада 2020 р.

П’ять кроків до толерантності

                                                                (квест)


   16 листопада світ відзначає Міжнародний день толерантності. Цей день був проголошений Декларацією принципів толерантності, затвердженою у 1995 році на Генеральній конференції ЮНЕСКО. У Декларації зазначено: «З метою мобілізації громадськості, звернення уваги на небезпеки, приховані у нетерпимості, зміцнення прихильності і активізації дій на підтримку ідей толерантності і вихованні у її дусі, ми урочисто проголошуємо Міжнародний день толерантності, що відзначається щорічно». 

   Цього дня традиційно у різних країнах світу проводяться акції, спрямовані проти екстремізму, різноманітних форм дискримінації та проявів нетерпимості.

    Відділ обслуговування Білоцерківської центральної районної бібліотеки пропонує до вашої уваги квест, який складається з п’яти кроків: «Синоніми і антоніми до слова "толерантність"», «Вислови відомих людей про толерантність», «Пам’ятники толерантності», «Кросворд» і фінальне завдання. Сподіваємося, що наш квест буде і цікавим та корисним як для підлітків, так і для дорослих користувачів. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації