суботу, 21 квітня 2018 р.

Земле моя, живи і розквітай

   У Центральній районній бібліотеці був проведений екологічний колаж для учнів сьомого класу «Земле моя, живи і розквітай», приурочений до Дня довкілля та Міжнародного дня Матері-Землі. 
 «Любити природу – означає вивчати її, спостерігати, осмислювати, і вона, розкриваючи дивовижні таємниці, озветься у вашій душі радістю буття», – так розпочала свій виступ завідуюча відділом обслуговування С.В. Куштан. Ведуча запросила підлітків до діалогу про нерозривний зв’язок людини з природою. Головним предметом обговорення стали екологічні проблеми нашої країни і світу: неякісна вода, забруднене повітря, знищення лісів, побутові відходи, техногенні катастрофи (зокрема Чорнобиль) та ін. Також Світлана Володимирівна нагадала присутнім про значення рослин для нашої планети та, зокрема, про їхні цілющі властивості.
 Школярі охоче брали участь в екологічних конкурсах та вікторинах, продемонструвавши відмінні знання, вміння логічно мислити та робити правильні висновки. Тому хочеться вірити, що представники підростаючого покоління у майбутньому будуть завжди любити, вивчати  і берегти природу, дбати про чистоту нашої планети.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації