понеділок, 8 лютого 2016 р.

Підбивали підсумки, окреслювали майбутнє

На початку лютого працівники бібліотек району зібралися на  нараду, щоб підвести підсумки діяльності в 2015 році та озвучити основні завдання року 2016-го.

   У своєму виступі  директор Білоцерківської районної ЦБС Л.В.Зінченко зробила аналіз діяльності бібліотек:  зупинилася на успішних  проектах, озвучила основні проблеми, які потребують вирішення, відмітила працівників, які працюють професійно, цікаво та  займають активну життєву позицію.Завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи Л.А.Савич усвоєму виступі наголосила, що новий бібліотечний рік буде непростий, але цікавий. Адже бібліотеки не залишаються осторонь від процесів, які відбуваються у країні, що і знайшло відображення  в планах роботи. Знакова подія минулого року – впровадження Електронної системи моніторингу базової мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР) Провідний методист по роботі з дітьми  Ю.В.Харченко  розповіла про пріоритетні напрямки роботи з дітьми, однієї з найчисленніших і найактивніших груп користувачів бібліотек.
   Завідувачка відділу обробки і комплектування центральної районної бібліотеки Бондар О.Д. відмітила, що фонди бібліотек потребують постійної уваги. Ми можемо порадувати читачів хорошою новиною: незабаром  до бібліотек району надійдуть нові книги за державною програмою. Згідно нормативів та перспективного плану будуть проходити переобліки книжкових фондів.
   «Важливою ділянкою кожної книгозбірні є довідково-бібліографічна та інформаційна діяльність та подальше впровадження інформаційних технологій», - наголосила у своєму виступі провідний бібліограф ЦРБ Г.М. Моцна.

    На зібрання бібліотечних працівників завітала Таїна Братченко, член національної спілки письменників України, лауреат Білоцерківської міської літературно-мистецької премії ім.. І.С.Нечуя -Левицького. Письменниця представила свою нову збірку статей «Правда і міфи про Кобзаря»,у якій провела своєрідне журналістське дослідження щодо невідомих фактів з життя і творчості Т.Г.Шевченка. Бібліотечні працівники придбали книги Таїни Братченко, які поповнять краєзнавчі фонди бібліотек.
 
 
  

   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації