пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Про творчість, про патріотизм, про війну… .

 До Дня Збройних Сил  України колективом Піщанською НВО спільно з
бібліотекарем сільської бібліотеки Кошенко О.П. та бібліотекарем шкільної бібліотеки Троцькою М.П. проведено зустріч з письменником і військовим журналістом А.І.  Гаєм.
      Анатолій Іванович  розповів про свій творчий шлях як письменника і громадську діяльність в якості голови Київської обласної організації  спілки письменників України, про свої творчі плани.  Але найбільше всіх  цікавила його діяльність як військового журналіста.      
      Гай А.І - автор статей, нарисів, книг про військові конфлікти в Афганістані, учасником якої  він був сам, про бойові дії у В'єтнамі, Нікарагуа, Анголі, де йому теж довелося побувати.
Діти з цікавістю слухали  розповідь письменника про реальні події нашої історії, свідком і учасником яких він був. А нещодавно Анатолій Іванович повернувся із зони АТО. Він з великою душевною теплотою описав героїчні будні  захисників України, серед яких є багато наших земляків, у статтях, розміщених у регіональних газетах: «Громадська думка» та «Замкова гора»
Він також закликав юнаків бути готовими захистити свою Вітчизну,  свободу, незалежність і  майбутнє держави.
       Анатолій Іванович відповів на запитання учнів, поцікавився    авторськими  віршами учня 11-го класу  Крижанівського Олександра, дав йому декілька порад і закликав  розвивати свій поетичний хист і талант.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації