четвер, 9 липня 2015 р.

«Казкограй» у таборі «Дружба»


  9 липня працівники Білоцерківської центральної районної бібліотеки С.В. Куштан і Т.В. Андрієвська завітали до дитячого оздоровчого табору «Дружба» в селі Трушках з пізнавально-розважальною програмою «Казкограй». Бібліотекарі запросили усіх присутніх на зустріч зі справжнім дивом, невичерпною скарбницею мудрості та краси слова – казкою. Адже казки люблять і діти, й дорослі, а літні канікули – це дійсно казкова пора, сповнена цікавих зустрічей, неймовірних пригод та відкриттів. 
                                  
   Ведучі запропонували дітлахам пригадати ті казки, які колись розповідали їм мами, бабусі, а також казки, прочитані самостійно. Приємно відзначити, що під час бесіди про письменників-казкарів діти перелічили прізвища не лише класиків, а й сучасних літераторів. Отже, дитяча книга продовжує зміцнювати свої позиції та здобувати нових прихильників.
   Другу частину програми склали інтелектуальні розваги: казкові вікторини, загадки, жартівливі конкурси, спрямовані на перевірку, окрім знань, ще й логічного мислення та почуття гумору.
   У третій, мабуть, найзахоплюючій, частині програми на дітей чекали казкові естафети. Учасники команд побували в ролі казкових героїв. Змагання проходили в атмосфері спортивного азарту та бурхливих веселощів.
   Наприкінці зустрічі бібліотекарі висловили надію на те, що юні відпочивальники прочитають ще багато чудових казок і обов’язково знайдуть у них щось корисне для себе. А допоможе їм у цьому, звичайно, бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації