четвер, 16 липня 2015 р.

Змінюється суспільство - змінюються бібліотеки.


    В середині липня у Яблунівській сільській бібліотеці відбулося зональне виїзне навчання бібліотечних працівників району. В рамках ділового майданчика «Бібліотеки Білоцерківщини: тенденції 2015-го» проведено тренінг «Практична медіа грамотність: основа критичного мислення як попередження впливу пропаганди та маніпуляцій в мас-медіа», який провела Ганна Миколаївна Моцна, провідний бібліограф Білоцерківської центральної районної бібліотеки. 
Господиня бібліотеки, Людмила Павлівна Глущенко підготувала мультимедійну презентацію, у якій поділилася досвідом роботи по національно-патріотичному вихованню. ЇЇ вихованці: Луценко Альона, Білоброва Аліна, Олійник Олександра подарували присутнім пісні про Україну; Крижанівська Софія заспівала пісню про тата, а Дзюман Настя підняла настрій дотепним гумором. Також Людмила Павлівна представила колегам Кухаренко Юрія, який на волонтерських засадах допомагає бібліотеці надавати якісні інтернет-послуги. 
  На зібрання завітав та виступив перед бібліотечними працівниками сільський голова Яблунівки Анатолій Михайлович Савчук. 
    Із креативними ідеями, які допоможуть зробити кожну бібліотеку цікавою та привабливою для користувачів, познайомила колег завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи ЦРБ Людмила Антонівна Савич. 
   У дискус-обговоренні бібліотечні працівники висловили свою думку про вплив суспільних процесів, які відбуваються в Україні, на стан та розвиток бібліотек системи.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації