четвер, 28 листопада 2013 р.

Літературні зустрічі на Білоцерківщині

В рамках ХІ обласного літературно-мистецького свята «Веселки над Київщиною. Нечуєве слово на Білоцерківщині», приуроченому 175-річчю від народження І.С.Нечуя – Левицького у селі Піщана відбулася зустріч читачів бібліотеки та школярів з відомими на Київщині письменниками. До нас завітали Володимир Іванців та Тетяна Володай.

Не чужий мені цей дивосвіт,
Далечінь оця з дитинства рідна,
У яку проріс я наче віть -
Пагін від батьківського коріння.

  Цими  словами розпочав  свій  виступ  Володимир Панасович Іванців. Присутні зацікавлено  слухали розповідь митця про його життєвий   шлях,  пере листали  сторінки  творчості  Володимира   Панасовича.


 Ліричним настроєм   наповнили душі  і серця  пісні у виконанні  Тетяни   Володимирівни  Володай.  Поетеса  приїхала до нас із міста Боярка, де працює журналістом  місцевої газети. Виконані пані   Тетяною  поетичні твори вразили  учнів та педагогів  майстерністю  виконання, артистизмом, передали  любов  цієї жінки до матері, Батьківщини. Подарунком для  гостей  стали  виступи  вокально-хореографічного  колективу «Квіти України», зустріч у літературній  вітальні, де  присутні пройшли «Нечуївськими  стежками», побачили інсценізації  уривків із творів відомого  українського письменника І.С.Нечуя-Левицького «Кайдашева  сім'я» і «Микола Джеря».  Гості завітали до сільської бібліотеки, подарували власні книги, переглянули розгорнуту  книжкову виставку присвячену творчості Нечуя-Левицького.
 Проведений масовий захід залишив незабутній слід в дитячих серцях, додав гарного настрою дорослим, мав виховне значення.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації