неділю, 3 березня 2013 р.

Славна Білоцерківщина справжніми чоловіками

  У рамках  святкування 90-річчя  Білоцерківського району та з нагоди пам’ятних  історичних   дат  -  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а 23 лютого  - День захисника Вітчизни - Піщанська НВО у співпраці з закладами культури села, провела зустріч з воїнами-інтернаціоналістами  та ветеранами Збройних сил: головою Білоцерківської районної ради організації ветеранів України  Рудим В. В., заступником голови Білоцерківської районної ради організації ветеранів  Мельником Д. А., капітаном першого рангу, підводником, ветераном Збройних сил Соловйовим Ю. П., підводником Макарчуком В.Г.,  учасником бойових дій Федоренком А. П, Головою ради ветеранів села Дорошенком М. О. Зустріч проходила  в актовому залі, але  ще у шкільному холі гості звернули увагу на незвичайний  виставковий куточок: військова форма воїна-інтернаціоналіста,  колоски рідної землі, дитячі малюнки.  До школи завітали   справжні чоловіки-патріоти.  Вони високо цінують життя,  понад усе – гідність і благородство, святі почуття любові до Батьківщини і родини, але готові віддати його заради збереження Миру.  Цікаві розповіді про військову техніку, зокрема, літаки та підводні судна( на останніх  могли  б поміститися всі учні нашої школи разом із педагогами) та розповіді про участь у справжніх бойових діях  викликали захоплення хлопців і дівчат, почуття  співчуття і пошани. А потім  ще була зустріч з патріотичною піснею і поетичним словом.
Школярам було чому повчитися у гостей, адже воїни-ветерани  навіть у відставці   зберегли військову виправку, організованість, спортивну силу. Вони продовжують дотримуватися  здорового способу життя і весь час намагаються учитися, щоб володіти інформацією про військову техніку, про розвиток науки та культури. Тож учням вони дали слушні поради, а ті шанобливо побажали людям у військових мундирах здоровя і миру.
   Зустріч майстерно провели  Андрій Боженко, Віктор Новак, Владислав Луценко- майбутні захисники Вітчизни. Вагому допомогу в проведенні свята надали сільський голова Музика В.Р. директор СФГ «ЛАД» Ляшенко Л. В.
         Заступник директора  з виховної роботи  Ляшенко Л.П.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації