понеділок, 1 жовтня 2012 р.

                  Здоровий сміх продовжує життя

        2012 рік для шанувальників українського гумору – ювілейний. Виповнилось 90 років з дня народження Павла Прокоповича Глазового – сатирика-класика, справжнього українця, який гострим словом висміював недоліки суспільства, людських взаємин, особистості.
На Білоцерківщині стало доброю традицією літературні ювілеї відзначати проведенням міськрайонних конкурсів читців-декламаторів.

                                  (представники Білоцерківського району)
         Конкурс знавців гумору відбувся на базі бібліотеки-філії №10 Білоцерківської міської ЦБС. Юні виконавці з м. Узина, смт Терезине, сіл: Трушків, Скребишів, Храпачів, Олійникової Слободи, Вільної Тарасівки, Фурсів, Макіївки, Шкарівки, Пилипчі –   мали нагоду змагатися у виконавській майстерності зі школярами міста.

                              ( Петро Кривенко с. Скребиші, Олена Зінченко с.Храпачі, Артем Остаписько    с.Скребиші))
          Конкурс нараховував 68 учасників, із них – 14 представників району, які завоювали 4 призові місця. У молодшій віковій групі Зінченко Олена з Храпачів посіла третє місце, Звіздарюк Василь з м. Узина – друге місце. У старшій – Заєць Олена з Ол. Слободи розділила третє місце з Руденко Русланою з Фурсів.

                                  (переможці конкурсу з членами журі)
         Високий рівень учасників відзначили члени журі. Всі зійшлися на тому, що гумор допомагає нам у повсякденному житті переборювати негаразди та додає доброго настрою.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації