понеділок, 1 жовтня 2012 р.

      День бібліотек –всенародне свято

       30 вересня святкується Всеукраїнський день бібліотек. З нагоди свята  у Центральній районній бібліотеці проведена низка заходів.
      Флешмоб під назвою «Читати – модно,  бути читачем  престижно» організували бібліотекарі відділу обслуговування.
      Бібліотекарі Моцна Г.М. та Андрієвська Т.В за межами бібліотеки  влаштували зустріч з читачами, знайомили перехожих з новими надходженнями книг та періодичних видань.  
      Оригінально оформленими візитками запрошували дітей та батьків завітати до бібліотеки.
       У рамках святкування дня бібліотек в читальному залі пройшла вітальна акція «Я люблю свою бібліотеку». Читачі різних вікових груп натхненно створювали вітальний колаж для бібліотекарів.
          Традиційним для ЦРБ став конкурс малюнків на асфальті, в якому  взяли участь юні користувачі бібліотеки.
          Всеукраїнський день бібліотек широко святкувався на Білоцерківщині.

        У бібліотеці с. Яблунівки  відбувся флешмоб  під назвою " Бібліотека  місце зустрічі з прекрасним!", де всі були чарівниками, що отримували чарівну паличку і змінювали бібліотеку на кращу, сучаснішу з новими книгами  і казковими героями. Господинею свята була Книга, яка назвала двох  найкращих читачів 2012 року та найкращих користувачів інтернет-центру.  Всі вони нагороджені призами. Присутні  відгадували загадки про книги, гралися в "казковий калейдоскоп".  На завершення свята всі учасники разом з керівником Крижанівською Таїсією влаштували майданс на площі перед Будинком культури.
        Подібні масові заходи відбулися і в інших бібліотеках району.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації