четвер, 5 липня 2012 р.

«День бібліотеки» в таборі «Дружба»!

 На початку липня працівники Білоцерківської центральної районної бібліотеки відвідали дитячий табір «Дружба», який знаходиться у мальовничому куточку села Трушки. 

 
  В актовому залі зібралися діти від 8 до 15 років, які відпочивають у таборі. Бібліотекарі запропонували аудиторії насичену програму. Спочатку прозвучала привітальна промова Тетяни Володимирівни Шишки «Подорож Країною Добра». Центральну районну бібліотеку як сучасний культурно-інформаційний  центр представила Ганна Миколаївна Моцна. З ентузіазмом діти взяли участь у годині творчості «Ми – актори!», яка проходила за шістьома номінаціями.
«Художники» малювали кубохвостіуса, шваброшерстика, довгомоніуса, кривопузіуса, при погляді на яких просто неможливо було стримати сміх.
«Письменники» зачитували розповіді про собаку, який жив у холодильнику; щуку, яка грала на гітарі; ворону, яка любила кататися на велосипеді; хруща, який боявся висоти, за що були нагороджені бурхливими оплесками.
«Танцюристи» під стрімкий музичний супровід виконали танки з парасолькою, парео, швабрами, стільцем, які нікого не залишили байдужим.
«Модельєри» одягли своїх моделей в оригінальне вбрання з газет і скотчу, а моделі також під оплески присутніх продефілювали по залу.
«Актори» мімікою та жестами показали різні пантоміми та образи.
  
    По закінченні конкурсів найактивніших учасників було нагороджено солодкими подарунками. 
          Далі Ганна Миколаївна провела з дітьми пізнавальну вікторину, в яку увійшли конкурси: «Відгадування загадок», «З якого оповідання слова», «Відгадай літературного героя», «Закресли зайве слово». А Тетяна Володимирівна  – гумористичну вікторину за народними та літературними казками.
     Працівники бібліотеки щедро дарували дітям тепло своєї душі. Ті, в свою чергу, заспівали їм жартівливих пісень і запросили відвідувати табір «Дружба» якомога частіше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації