четвер, 23 січня 2020 р.

Єдина на віки країна



"Єдина на віки країна", - під такою назвою відбулася патріотична година в Терезинській селищній бібліотеці до Дня Соборності, на якій із вдячністю згадували героїв, які словом і ділом намагалися відродити незалежну соборну українську державу.
Учасники заходу не тільки прослухали історію виникнення свята – Дня Соборності України, а й ознайомились з історичними фактами про Україну, пригадали видатних українців, дізналися про всеукраїнську акцію «живий ланцюг» між Києвом, Львовом та Івано-Франківськом яка відбулася 21 січня 1990 року, як символ духовної єдності людей східних і західних земель України.
  До  уваги   присутніх  була  представлена  книжкова  виставка  “Україна свята і єдина", на якій експонувались книги, матеріали, які висвітлюють цю важливу подію в історії України та непростий шлях до неї.
   До перегляду було запропоновано документальний фільм – «Злука. День Соборності України» ( З циклу Перемоги України)
     Усвідомлення значення соборності українських земель надзвичайно важливе у патріотичному вихованні молоді. Саме тому в Терезинському НВО проведено цікаву вікторину для старшокласників. Щоб закріпити знання юнаків і дівчат про Соборність України, її традиції та символи, діти працювали командами: відповідали на запитання, виконували цікаві завдання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації