четвер, 23 травня 2019 р.

Романтикою почуттів покликаний

   З нагоди відзначення 220-річчя видатного прозаїка і драматурга Оноре де Бальзака, у Білоцерківській центральній районній бібліотеці був організований літературний портрет «Романтикою почуттів покликаний».
  За допомогою слайдів мультимедійної презентації ведуча  А.А. Носовська розповіла про нелегкий шлях становлення Бальзака-письменника, ознайомила присутніх із історією написання, художньою структурою, проблематикою епопеї «Людська комедія».
  Активна читачка Л.Г. Притула поділилася враженнями від романів «Тридцятирічна жінка» і «Баламутка» та зазначила, що проблеми, порушені автором, залишаються актуальними й сьогодні.
  Учасники заходу з великим зацікавленням переглянули документальний фільм «Оноре де Бальзак і Евеліна Ганська – кохання і роман в листах» із циклу «Гра долі», здійснили віртуальну екскурсію пам’ятними місцями, пов’язаними з перебуванням французького письменника в Україні.
 Також у читальному залі було розгорнуто книжково-ілюстративну виставку, на якій представлені твори Оноре де Бальзака, біографічні та літературно-критичні матеріали.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації