четвер, 12 липня 2018 р.

День села в Яблунівці


7 липня в селі Яблунівка сільська громада відсвяткувала День села. Це свято співпадає з традиційним народним святом Івана Купала. До нього старанно готувались всі працівники закладів культури села на чолі з  сільським головою Савчуком Анатолієм Михайловичем.
На свято прибули  почесні гості : народний депутат  Гудзенко Віталій Іванович, замісник голови районної державної адміністрації Савчук Юрій Федорович  та представник голови благодійного фонду «Фортеця» Василенко Володимир Андрійович. Нагороди від народного депутата отримали воїни-захисники та кращі працівники села а також були відзначені  родини, в яких народились діти.
Завдяки підтримці  благодійного фонду «Фортеця» на свято були запрошені аніматори шоу- театру «Тисяча і одна ніч», які підготували розважальну програму для дітей. А в цей час на повну потужність запрацював ярмарок кулінарних виробів, організований дітьми разом із батьками. Народному депутату сподобався ярмарок. Він дегустував солодощі в усіх дітей та навіть підтримав молодих кулінарів фінансово премією, за що вони були дуже вдячні.
Концертна програма тривала понад три години, в поєднанні з розвагами та танцями. Найбільш феєричними стали виступи танцюристів під керівництвом Крижанівської Таїсії, вони завоювали шалені оплески в глядачів.  Всі  колективи художньої самодіяльності приймяли участь у святі: вокальний колектив «Струмочок», вокальний ансамбль «Чарівниці», вокальний жіночий ансамбль «Веселухи».
Діти, учасники свята пригощались солодощами, які були закуплені  на кошти спонсора свята - інвестора СВК ім. Щорса.
Свято вийшло цікавим і змістовним ще й завдяки майстерності ведучих:  Глущенко Людмили та Кулаковської Ірини. А коли ще про нього довго говоритимуть  односельці,  приємно вдвічі.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації