понеділок, 14 травня 2018 р.

Все на Землі від Жінки


В Яблунівці  відбулося свято Матері «Все на Землі від жінки».У Будинку культури зібрались жителі села різних поколінь, адже день Матері - це родинне свято.
У дійстві взяли участь всі творчі колективи села: вокальний колектив «Веселухи», танцювальний колектив «Шанс», вокальні ансамблі «Співаночки» та «Чарівниці», вокалісти.
Літературне оформлення свята та вірші для мам підготували члени літературної студії: Бутовська Надія, Дзюман Настя, Лукашевич Аліна, Пітух Марина, Дзюман Надія та Прокопенко Альбіна.
Справжньою феєрією став танцювальний номер Магден Надії, яка виконала  «Колискову для сина» під спів переможниці «Голосу країни-8», нашої вихованки - Луценко Альони.
Приємно, що в залі була присутня сім`я Альони Луценко, а після цього зворушливого виступу її мамі та бабусі діти подарували квіти. Виступ зворушив весь зал, люди стоячи аплодували, адже такі талановиті діти, як Альона, зростають у всіх на очах і приємно ставати свідками їх перемог. 
Красиві пісні, танці та квіти – все це створило святкову атмосферу. Мами щасливі та усміхнені, з квітами в руках, ще довго спілкувалися під Будинком культури.
Також учасники заходу одержали цікаву пізнавальну  інформацію про те, як відмічають свято Матері  в різних країнах, як шанували матір українці.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації