пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Зима мандрує, казкою чарує



            
    Збереження і примноження славних традицій українського народу, відродження духовності, народних звичаїв і обрядів – одне з головних завдань сучасної бібліотеки, яке набуває особливої актуальності у чарівні передсвяткові дні, наповнені особливою магією зимової казки.
   21 грудня 2017 року в Білоцерківській центральній районній бібліотеці була проведена літературно-розважальна програма «Зима мандрує, казкою чарує». На свято завітали активні учасники районних конкурсів, користувачі дитячої бібліотеки м. Узин, Центральної районної бібліотеки та книгозбірень сіл: Сухоліси, Пилипча, Шкарівка, Чепеліївка та ін. Почесним гостем свята став Володимир Іванович Дідківський – знаний поет-гуморист, керівник клубу «Поетичні озерця», що діє на базі районної бібліотеки. 
   Ведуча Світлана Володимирівна Куштан розкрила красу освячених часом традицій, пов’язаних із циклом зимових свят. На заході було весело та гамірно – у виконанні дітлахів звучали вірші про зиму та Новий рік, колядки та щедрівки. Користувачі бібліотеки с. Пилипча Віталіна Блищик, Руслана Блищик, Олена Зайченко порадували присутніх піснями «Новий рік» і «Святий Миколай».


 Діти охоче відповідали на запитання новорічної вікторини, брали участь у конкурсах і різноманітних іграх.

   Завершилося святкове дійство врученням подарунків усім учасникам та частуванням солодощами.

    


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації