понеділок, 18 грудня 2017 р.

Українська революція: з Білої Церкви - в історію

16 грудня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбулася презентація книги «Українська революція: з Білої Церкви – в історію».
На захід до бібліотечних працівників Білоцерківського району завітали: упорядник книги В.І.Іванців, співавтор та видавець К.Климчук, співавтор-сторик А.В.Бондар, технічний редактор книги Т.Виговська. До заходу долучився Заслужений працівник культури України А.І.Кульчицький.
Представляючи гостей, завідуюча відділом обслуговування С.В.Куштан наголосила, що книга для бібліотечних працівників дуже потрібна і цінна,  бо  містить цінну краєзнавчу інформацію .
 Володимир Опанасович Іванців розповів, що автори ставили собі за мету донести правдиву інформацію про перебіг на Білоцерківщині  подій Української національної революції 1917-1921 років, уроки якої актуальні й нині, відмити від пропагандивних наклепів окупаційної доби імена краян – героїв національно-визвольної боротьби.

Багато цікавої інформації, а саме, як революційні події 1917-1921 років були пов’язані із Білою Церквою доніс до слухачів історик-краєзнавець Анатолій Бондар.
Голова Білоцерківського міськрайонного об`єднання ВУП «Просвіта» ім. Тараса Шевченка та очільник видавництва «ЧАС ЗМІН ІНФОРМ» Костянтин Климчук  провів паралелі гібридної війни Росії від 1917 року і по наш час, продемонстрував документальний фільм, підготовлений на основі відзнятих відео під час волонтерських поїздок в зону АТО. Також він розповів про книги, які вийшли у видавництві для дорослих і дітей.

Заслужений працівник культури України, поет-пісняр Анатолій Іванович Кульчицький зупинився на пісенній спадщині тих революційних днів.
Бібліотечні працівники подякували авторам книги, які допомогли заглибитись в історичні події, що  безпосередньо пов’язані із Білою Церквою.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації