пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Село святкує

30 вересня у селі Черкас відзначили День села. На святкування зібралося багато односельчан та гостей. Присутніх в залі щиро привітав голова сільської ради Курінний В.В., який побажав присутнім міцного здоров’я, злагоди у кожній родині, достатку і благополуччя. До його побажань приєднався і засновник ТОВ «Атлантида» Тарасенко П.М.
Під час святкування зустрічали і почесних гостей: голову райдержадміністрації Джегура Г.В., голову районної ради Гринчука В.Ю., народного депутата Верховної ради Гудзенка В.І. та голову благодійного фонду Ференця О.Б., які вручили подяки та подарунки багатодітним родинам, працівникам села, воїнам АТО та матері-героїні.
   Згадали героїв Другої світової війни, тих, хто виконував свій священний обов’язок в АТО на Сході країни. Приймали вітання іменинники, найстарші та найменші жителі села, молода пара, передовики виробництва.
    Не обминула нашого свята і художниця-аматор з Білої Церкви (яка останнім часом проживає у селі) Фокіна Т.М. Виставка картин демонструвалась у приміщенні клубу.
Вітальні промови та офіційні нагородження чергувалися з яскравими виступами художньої самодіяльності.
Частували всіх на святі гарячою кашею та смаколиками. Але на цьому святкування села не закінчилося. Всі охочі мали змогу позмагатися у конкурсах та досхочу натанцюватися на дискотеці.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації