четвер, 28 липня 2016 р.

Життя, як шоу


   
     27 липня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбулося засідання літературного клубу «Перлина» під назвою «Життя, як шоу», присвячене 160-річчю з дня народження Джорджа Бернарда Шоу.
   Ведуча заходу, бібліотекар відділу обслуговування Т.В. Шишка, ознайомила присутніх із життєвим і творчим шляхом найбільш прославленого – після Шекспіра – драматурга, який писав англійською мовою, видатного критика свого часу, єдиної людини, удостоєної Нобелівської премії і премії «Оскар». Вдалим доповненням виступу стала розповідь співведучої, бібліотекаря         А.А. Носовської, про сімейне життя літератора. 
    Учасниці зустрічі Г.С. Сполович і О.П. Тітова неперевершено розіграли уривок із «комедії-дрібнички» Бернарда Шоу «Сватання по-селянськи».
   Постійна читачка Т.О. Розора оригінально репрезентувала комедію «Як він брехав її чоловікові».
      О.П. Денисюк поділилася власними роздумами над п’єсою «Свята Іоанна».
    На завершення літературного засідання ведуча зазначила, що Бернард Шоу, як ніхто інший, вмів ідеально сполучати гумор і глибокі спостереження, а його влучна цитата підтверджує всю глибину його світогляду: «Тепер, коли ми навчилися літати у повітрі, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає одного: навчитися жити на землі, як люди».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації