пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Поетичні голоси Білоцерківщини

 
  У Білоцерківській центральній районній бібліотеці пройшла краєзнавча година "Поетичні голоси Білоцерківщини", на яку завітали користувачі різного віку.
   Розпочалася зустріч із виступу поета, організатора і ведучого культурно-мистецьких програм   Ф.О. Юдицького, який ознайомив аудиторію з власними збірками "Від землі до неба" і "Зустрінемося подумки". Автор запропонував увазі слухачів твори, різні за тематикою, стилем та настроєм.
   Працівник бібліотеки А.А. Носовська зачитала декілька ліричних поезій зі своєї третьої збірки "Дивні струни".
  Ю.В. Харченко розповіла про діяльність і досягнення літературного клубу "Поетичні озерця" та продекламувала деякі вірші найбільш яскравих його "зірочок".Присутні сміхом та оплесками зустрічали гумористичні твори юних літераторів, обговорювали перші спроби поетично-філософського осмислення життя. 
    У виконанні учасників заходу пролунали рядки знаних поетів Білоцерківщини: В.І. Дідківського, В.О. Іванціва, А.І. Кульчицького та ін.
   І справжньою подякою бібліотекарям за проведений захід стало бажання багатьох користувачів взяти вподобані книги додому, щоби мати можливість глибше ознайомитися з поезією рідного краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації