середу, 20 лютого 2013 р.

Повертаємося пам'яттю і серцем



 19 лютого в с.Сухоліси відбувся захід присвячений 90-ій річниці  від дня заснування  Білоцерківського району, 24-ій  річниці виведення військ з Афганістану, та Дню захисника Вітчизни.

        Це  свято, яке увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
      Цього дня ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. 
      Захід відбувся на базі Сухоліського навчально-виховного комплексу. Були запрошені воїни-інтернаціоналісти, учасники Великої Вітчизняної війни та передовики виробництва. Їм були вручені почесні грамоти, квіти  та матеріальна винагорода.
  
      На урочисте зібрання було запрошено Білоцерківський творчий колектив          « Пам’ять». У їхньому виконанні прозвучали військово-патріотичні пісні , в яких мовою музики розповідалося про страшну правду війни, справжню дружбу,та мужність наших земляків
         Хвилиною мовчання учасники заходу  вшанували пям’ять загиблого воїна- інтернаціоналіста Шевченко Ігоря Миколайовича.  До гранітного пам'ятника  було покладено живі квіти.
 
    Любімо свій край рідний , цінуймо те, над нами  мирне небо, що мова наша українська бринить в серцях людей і живемо в чудовім краю, що носить горде ймення -  Білоцерківщина!
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації