понеділок, 18 лютого 2013 р.







                Війна.  Чужа. Неждана. Непотрібна.

   У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав    ( 15 лютого)  зусиллями  Олійникослобідської  сільської ради , бібліотеки , будинку культури та ЗОШ  І-ІІІ ступенів  була організована зустріч з воїнами інтернаціоналістами  Сучком В.В.   та  Симоненком О. С.

В історичному екскурсі бібліотекар Криволап Л.М. та директор будинку культури Федорченко Н.М. зупинилися на передумовах та причинах   афганської  війни .У цій війні  загинуло  понад  15 тис. наших солдат,  35 тис було поранено, тисячі потрапили в полон.
  У теплій , дружній атмосфері присутні    пройнялися  розповідями, спогадами , поетичними рядками, які  ще раз підтвердили  що найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна, і ми завжди повинні пам’ятати тих, хто її пережив , тих, хто не долюбив, недоспівав . недокохав.
 Воїнів –  афганців   привітали  учні  та  директор  школи   Кучер  Л. С.  Сільський  голова    Саламанов  С. М.      висловив  слова  вдячності чесно виконаний військовий обов’язок  перед батьківщиною  та  вручив  ветеранам   афганської  війни  грошову  допомогу від    ТОВ  ім.  Котовського.



 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації