середу, 15 червня 2011 р.

Пункти доступу громадян до офіційної інформації - в бібліотеках району

У рамках проекту Української бібліотечної асоціації (УБА) Білоцерківська центральна районна бібліотека, Узинська міська бібліотека для дорослих, бібліотеки-філії сіл: Макіївка, Матюші, Потіївка, Сухоліси, Яблунівка, Шкарівка стали учасниками Мережі Пунктів доступу громадян до офіційної інформації. Проект підтримується Програмою сприяння Парламенту ІІ.

Пункти доступу громадян - це інформаційні центри у бібліотеках, де громадяни мають можливість отримувати необхідну інформацію про діяльність органів державної влади.
Відтепер, кожний користувач, безпосередньо в бібліотеці, може познайомитися зі змістом потрібного закону чи постанови, одержати інформацію щодо державних установ, політичних партій, громадських організацій для вирішення життєво необхідних питань.  Це стало можливим, завдяки новітнім інформаційним технологіям, вільному доступу до інформаційної мережі Інтеренет.
ПДГ в бібліотеці-філії с.Сухоліси

Процес комп`ютеризації розпочався з участі сіл: Матюші, Яблунівка, Потіївка, Сухоліси, Макіївка в конкурсі програми Глобальні бібліотеки "Бібліоміст України".
ПДГ в бібліотеці-філії с.Матюші

Білоцерківська централізована бібліотечна система у співпраці з органами місцевого самоврядування і надалі сприятиме комп`ютеризації бібліотек для надання користувачам Білоцерківського району нових бібліотечних послуг.
Савич Л.А. - завідувачка відділом
методичної і бібліографічної роботи
Центральної районної бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації