четвер, 21 листопада 2019 р.

Особливості звітування-планування публічних бібліотек Білоцерківського району у 2019 році

15 листопада у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся практикум «Особливості звітування-планування роботи публічних бібліотек Білоцерківського району у 2019 році».
Про особливості реалізації адміністративно-територіальної реформи в Білоцерківському районі говорила у своєму виступі директор централізованої бібліотечної системи Л.В.Зінченко.
Про порядок проведення звітно-планової кампанії у 2019 році надала інформацію завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи ЦРБ Л.А.Савич. 
Г.М.Моцна, провідний бібліограф ЦРБ презентувала колегам Календар знаменних і пам’ятних дат на 2020 рік.
Про визначення пріоритетів у роботі з дітьми в 2020 році наголосила Ю.В. Харченко, провідний методист по роботі з дітьми.
Л.В. Кузьменко, завідувачка відділу комплектування і обробки літератури звернула увагу бібліотекарів на якісне наповнення розділу плану «Формування і використання бібліотечних ресурсів»
Завершився захід практичним заняттям «Структура і наповнення змісту плану публічної бібліотеки на 2020 рік».
На зібрання бібліотечних працівників району завітав кандидат історичних наук, доцент,  провідний редактор відділу інформаційно-краєзнавчої роботи КЗ БМР "Білоцерківська міська ЦБС", керівник гуртка «Історик-дослідник» БНВО «Ліцей-МАН» Сергій Іванович Бурлака, з яким бібліотекарі району  співпрацюють по реалізації проекту "Пам`ятати заради майбутнього:долі "остарбайтерів" Білоцерківщини під час Другої світової  війни (1941-1945 рр.)
:








"


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації