суботу, 17 грудня 2016 р.

Свято починається, мрії всі збуваються


  
  16 грудня школярі с. Матюші завітали до читального залу Білоцерківської центральної районної бібліотеки на свято до Дня Святого Миколая. Бібліотечні працівники Т.В. Андрієвська і А.А. Носовська творчо підійшли до підготовки святкової пізнавально-розважальної програми, прагнучи подарувати гостям незабутні враження, запалити в дитячих серцях тихий вогник очікування дива.
  Відкрила зустріч розповідь про життя та діяння Миколая Чудотворця як одного з найвизначніших святих християнської церкви, символу Добра і Милосердя. Ведуча Тетяна Володимирівна Андрієвська ознайомила дітей із легендами та переказами про Святого Миколая. 

 Багато сміху та веселощів подарувала дітлахам зустріч із «модною та стильною» Бабою Ягою, яка зазирнула на свято з цілою купою хитромудрих загадок та підступних запитань. Звичайно, школярі блискуче впоралися з усіма завданнями.
   Присутні з цікавістю переглянули незвичайне казкове дійство у виконанні читачів Трушківської сільської бібліотеки: Юлії Зінченко, Марини Петренко, Марії Ярощук, Валерії Ярощук та Ярослава Романенка – членів клубу юних декламаторів «Світанок», а також вихователя дитсадка Валентини Миколаївни Шутенко, яка відвідує клуб пенсіонерів «Світлиця» при бібліотеці. 


   А потім у читальний зал врочистою ходою увійшов сам Святий Миколай, з любов’ю та теплотою привітав усіх дітей зі святом, побажав їм бути добрими, чесними, розумними, шанувати свою родину та віддано любити свій рідний край. Школярі охоче декламували вірші, співали пісні, а на прощання дали традиційну клятву Святому Миколаю.
   
  Завершилося свято чаюванням із солодощами.





  Щиро дякуємо за допомогу в організації заходу: бібліотекарю с. Матюші Любові Володимирівні Шутенко, бібліотекарю школи с. Матюші       Світлані Петрівні Мельник, бібліотекарю с. Трушки   Ніні Михайлівні Лазаренко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації