пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

Канікули – це творчості пора

                               
   Кажуть, що творчість – потреба дитячої душі. І хоча, звичайно, натхнення відвідує не за календарем, особливо вільно розправляє воно крила під час літніх канікул. 
   Безперечним свідченням цього стала патріотична година для дітей та молоді «Незалежна Україна – обличчя епохи», проведена завідуючою відділом обслуговування С. В. Куштан. Ведуча коротко нагадала присутнім про нелегкий шлях України до Незалежності та запропонувала юним користувачам декілька інтелектуально-творчих конкурсів. Найбільш яскравим та зворушливим серед них виявився конкурс малюнків на асфальті під надзвичайно актуальним на сьогодні гаслом «Україні – мир!».
   А з 26 серпня у читальному залі розгорнуто виставку дитячих робіт, виконаних упродовж літніх канікул у рамках діяльності творчої майстерні «Світ моїх захоплень» під керівництвом бібліотекаря А.А. Носовської. 
   Відповідно до вимог часу, Білоцерківська центральна районна бібліотека постійно розширює свої функції, позиціонуючи себе не лише як інформаційний центр, а й центр спілкування та інтелектуально-творчого розвитку особистості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації