суботу, 17 травня 2014 р.

Як добре у родині життя своє прожити


   Питання і проблеми сім’ї, сімейного виховання, сімейного читання завжди були в центрі уваги Центральної районної бібліотеки. Особливо актуальною є ця тема у 2014 році, який проголошено Міжнародним роком сім’ї.
   Молода сім’я недаремно виділена серед інших типів сімейних союзів в окрему групу. Цей період шлюбного життя є найбільш важким і небезпечним з точки зору стабільності сім'ї. Стосунки у шлюбі залежать не лише від особистісних характеристик молодого подружжя, але й від їх загальної освіченості з приводу даного питання, володіння теоретичними основами, які б могли стати базою для покращення їх сімейного життя. З цією метою працівниками бібліотеки була організована і проведена зустріч учнів старших класів із психологом, викладачем Білоцерківського інституту економіки і управління ВНЗ «Відкритий міжнародний університет “Україна”» Наталією Євгенівною Трофименко.

   Наталія Євгенівна у змістовному діалозі з учнями проаналізувала численні проблеми, з якими стикаються молоді подружжя в період становлення сім'ї, провела невелику дискусію щодо поняття та сутності цивільного шлюбу, розповіла про різновиди розподілу сімейних ролей.
   Зустріч відбувалась у цікаво-пізнавальній формі, школярі уважно прислухались до порад і рекомендацій, які, сподіваємось, допоможуть їм у майбутньому сімейному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації