середу, 16 травня 2012 р.

          Майбутнє обираємо сьогодні
       «Майбутнє обираємо сьогодні» –   таку  назву мав профорієнтаційний захід зі школярами старших класів у Білоцерківській центральній районній бібліотеці.
        Від  правильності  вибору  професії залежить подальша доля людини, це запорука того, що не марно проживаєш вік та займаєшся своєю справою.
       Допомогти учням розібратися у цих важливих питаннях ми запросили спеціаліста  Білоцерківського  міськрайонного центру зайнятості Світлану Анатоліївну Пермикіну.

Вона розповіла про умови роботи центру, де школярам пропонують пройти сучасні тести, порадять як поєднати власні   здібності й нахили з потребами  сучасного ринку праці. "Найбільш запитувані робітничі професії", - відмітила Світлана Анатоліївна.
 
         Увагу школярів привернула викладка літератури "Твоя професія найкраща", на якій представлені буклети, довідники для вступників до середніх та вищих навчальних закладів, інформаційна тека «У світі сучасних професій», з яких можна було отримати інформацію про професії, які зацікавили.
         Відбувся  плідний діалог між спеціалістом та учнями. Світлана Анатоліївна відповіла на численні запитання школярів і ще раз наголосила, що тільки  правильний вибір професії робить людину   важливою, цікавою, необхідною для суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації