четвер, 13 квітня 2017 р.

На канікулах в бібліотеці цікаво та весело



В рамках тижня дитячої читання, який на Білоцерківщині проходив під назвою «Нас єднає мудрість книги», в Яблунівській сільській бібліотеці відбулися цікаві заходи. 
Юні користувачі на сьогоднішній час більше полюбляють перебувати в Інтернет центрі, тому завідувачка бібліотеки Глущенко Людмила Павлівна на весняних канікулах провела з ними заходи, що поєднали читання книг та журналів з пошуком інформації в Інтернеті.
Під час уроку-навчання «Я  - фотограф» діти під керівництвом завідувачки бібліотеки навчались фотографувати, переміщати фото з фотоапарата на комп’ютер, створювати відповідні папки. Цей  урок їм дуже сподобався і вони продовжували практикуватися на вулиці, фотографуючи природу, друзів.
Наступне заняття мало назву «Я - волонтер бібліотеки», під час якого діти допомагали Людмила Павлівна розкладати журнали, підшивати  газети, готувати дитячу кімнату до проведення  « Дня українського  дитячого журналу».
В останній день канікул, 2 квітня,  відбувся «День українського  дитячого журналу».  В Інтернет - центрі учасники заходу переглянули інформацію про відомі українські дитячі журнали, потім перейшли до  дитячої кімнати. Кожному захотілось погортати дитячий журнал, яких у бібліотеці аж 10 назв.
Вони так захопились читанням, що один поперед одного вголос читали цікаві казки та притчі.
 На завершення Людмила Павлівна розповіла дітям, як проходив тиждень дитячої читання в Україні, разом переглянули репортаж  з Національної ї бібліотеки України для дітей та інших бібліотек.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації