пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Ох, уже це кохання!

    
    У Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся лірично-гумористичний коктейль для дорослих користувачів «Ох, уже це кохання!», приурочений до Дня Святого Валентина. 
   Ведуча, бібліотекар А.А. Носовська, привітала присутніх із Днем усіх закоханих та зазначила: «Кажуть, що два почуття нас рятують у житті – любов і гумор. Якщо у вас є одне з двох, ви – щаслива людина! Якщо у вас є обидва – ви непереможні!». 
   Потім ведуча запросила до слова досвідченого «лікаря-амуролога» – завідуючу відділом обслуговування С.В. Куштан, яка виступила з жартівливою лекцією про користь любові.
  А вікторини відповідної «амурної» тематики довели, що всі присутні на святі за прожиті роки здобули чималий досвід у розв’язуванні будь-яких складних загадок. Адже кохання саме по собі – загадка!
   У виконанні учасників заходу пролунали дотепні гуморески, які незмінно викликали сміх та заслужені оплески.
  Присутні з великим задоволенням і справжнім азартом брали участь у  численних кумедних конкурсах:  виборювали звання справжньої «Володарки сердець», проявляли артистичні здібності у конкурсі «Місце зустрічі змінити не можна» та вокальні – у змаганні «Пригадайте пісню», прагнули якомога швидше зцілити «Розбите серце» і скуштувати «Солодкий спомин», намагалися  поцілити в серце «чоловічого ідеалу» – всім добре відомого «в міру вгодованого мужчину в повному розквіті сил».
    На завершення зустрічі ведуча подякувала всім учасникам та побажала, щоб кожен день їхнього життя був сповнений любові і щоби люди щодня дарували один одному частинку тепла, радості й доброти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації