середу, 14 березня 2018 р.

Славні герої твої, Україно!

14 березня, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань, у Вільнотарасівській сільській бібліотеці відбулася патріотична година " Славні герої твої, Україно". 
 На початку заходу жителька  села   Мушинська Ольга  прочитала  присутнім  вірш  "Добровольці"  автором  якого  є  Панін  О.М.,  а   також  бібліотекар Лисак Р.Ю. розповіла  про історію створення Дня добровольця. Коли почалася агресія Росії проти України – тисячі відданих українських синів і дочок шукали можливості йти добровольцями на фронт. І  створилася  Національна  гвардія   України.
 До цього дня у бібліотеці створена тематична виставка літератури та періодичних видань "Герої серед нас". Публікації про масові акції в Україні, що відбулися у листопаді 2013 - лютому 2014 року, та про участь в них добровольчих формувань. В День добровольця всі присутні схилили голови перед подвигом кожного з них.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації