середу, 22 листопада 2017 р.

Хай день цей гордо йде по Україні, як оберіг у спадок юній зміні!

Захід до дня Гідності та Свободи «Хай день цей гордо йде по Україні, як оберіг у спадок юній зміні!»  відбувся не у бібліотеці, а на Майдані.
Користувачі бібліотеки села Іванівка свято вшанували пам'ять загиблих героїв, які  поклали власне життя задля оновлення Української держави.
Святий наш обов'язок у цей день – згадати всіх Героїв, які виборювали свободу України і віддали свої життя за краще майбутнє рідного народу. Ми не маємо права забути про це і нехай їхня жертовність не стане даремною.
Іванівці поклали квіти і лампадки до пам'ятника Героям Небесної Сотні, вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих на Сході України.
Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
Перебуваючи біля стіни пам’яті  героїв, що загинули за єдність України на Сході, ми знайшли фото своїх земляків, - Гури Діми та Козак Володимира.
 Зі сльозами на очах згадали їх та вшанували пам'ять про них, адже знали їх особисто. Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими кожного із нас.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації