четвер, 21 вересня 2017 р.

Вересневе зібрання бібліотекарів


   19 вересня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбулася нарада бібліотечних працівників району.
   Проаналізувавши діяльність бібліотек за попередній період, директор районної централізованої системи Л.В. Зінченко наголосила, що попереду у нас важливе завдання – переведення фондів на УДК (Універсальну десяткову класифікацію)
   Тему збереження та оновлення книжкових фондів публічних бібліотек системи порушила завідувачка відділу комплектування та обробки літератури О.Д.Бондар.
   Читачі-діти – це найактивніша категорія відвідувачів бібліотек. Упродовж літа діти змагалися за звання кращого читача «Лідер літніх читань - 2017» Ю.В.Харченко подякувала бібліотечним працівникам, які приклали зусиль, щоб читання стало необхідним та захоплюючим заняттям дітвори.
 «Розпочинається передплатна кампанія 2018 року. Дуже важливо, щоб у наступному році читачі мали широкий вибір газет і журналів»,  - наголосила у своєму виступі  Г.М.Моцна, провідний бібліограф ЦРБ. Тому, здійснюючи передплату на 2018 рік, крім державного фінансування, необхідно залучити кошти благодійників та спонсорів.
   Вирішивши виробничі питання, ми перейшли до приємнішої частини зібрання.
  На зустріч із бібліотечними працівниками району завітав А.І.Кульчицький, заслужений працівник культури України, член Президії Українського фонду культури, лауреат численних премій, поет-пісняр, на якій презентував нову книгу «Це було недавно, це було давно».
   «А.І.Кульчицький – людина творча, надзвичайно цікава та різнопланова. Він дружив і товаришував із багатьма відомими особистостями. У книзі автор розповідає про ті незабутні зустрічі», - відмітила С.В.Куштан, завідувачка відділу обслуговування.
   Анатолій Іванович більш детально зупинився на розділах книги, яка чекає зустрічі із своїм читачем.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації