середу, 3 травня 2017 р.

Бібліотека - інформаційна платформа громади



  28 квітня  у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбувся семінар "Бібліотека - інформаційна платформа громади".
 До бібліотечних працівників району звернулася директор ЦБС Л.В.Зінченко. Вона зробила акцент на тому, що  адміністративно-територіальна реформа, яка крокує  Україною,  не омине і Білоцерківщину.
  Під час  навчання бібліотекарі прослухали інформаційний огляд "Публічні бібліотеки України та виклики сьогодення", консультацію "Публічні бібліотеки в процесі трансформації: від інформаційної установи  - до соціальногго закладу", інформацію про участь в обласному семінарі "Бібліотека для дітей  та соціально-культурне партерство", методичні рекомендації "Шляхи осучаснення фонду публічної бібліотеки".
  Бібліотечні працівники Стрикало В.В.(с. Глушки), Лазаренко Н.М.(с. Трушки), Криволап Л.М. (Олійникова Слобола) поділилися досвідом роботи співпраці з соціальними партнерами бібліотек.
Бібліотечні працівники підготувала схему партнерських зв`язків своєї бібліотека-філії, що відображає стан співпраці з установама, організаціями, підприємцями і т.п.
На зібранні  бібліотекарю Щербину Л.Т. передані нагороди користувачам Сухоліської бібліотеки Котовщикам Павлу та Ілоні, які завоювали Гранн-прі в обласному конкурсі дитячої творчості "Веселкові обереги Київщини", присвяченого 85-річчю Київської області.
  Також на семінарі відбулася прем`єра книги письменниці-краянки, колеги, - бібліотекаря Білоцерківської центральної районної бібліотеки Алли Носовської "Час відрощувати крила".
Авторку представила Л.В.Зінченко. Про злободенність тем, які піднімає у своїх поезіях Алла Носовська, розповіла у своєму виступі завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки С.В.Куштан. Алла Анатоліївна Носовська подарувала колегам вірші з нової книги, за яку отримала міську молодіжну літературно-мистецьку премію ім. .М.С.Вінграновського в галузі літератури за 2016 рік .





Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації