понеділок, 13 червня 2016 р.

Через інновації до нової якості бібліотеки.

На початку червня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці відбулося навчання бібліотечних працівників «Інновації як стратегія і умова розвитку бібліотеки».
Л.В.Зінченко, директор Білоцерківської централізованої бібліотечної системи, відкриваючи навчання, наголосила на значенні інноваційних процесів у розвитку публічних бібліотек.
Т. В. Шишка, бібліотекар центральної районної бібліотеки розповіла про участь  в обласному семінарі-практикумі Київської обласної бібліотеки для юнацтва «Публічні бібліотеки на шляху змін»,  на якому бібліотекарям з області було  запропоновано цікаву змістовну програму.
На теоретичній частині заняття  розглянули  поняття та термін «інновація»,  види бібліотечних інновацій. Бібліотекарям також був запропонований мультимедійний огляд «Інноваційні послуги публічних бібліотек України».
 Л.А. Савич, завідувачка відділу методичної і бібліографічної роботи центральної районної бібліотеки поділилася з колегами враженнями про  відвідини  бібліотеки нового формату BOtaN, яка відкрилася в Києві на Подолі. Від класичної бібліотеки вона кардинально відрізняється всім – і форматом, і інтер’єром, і поданням ідеї, що і стало предметом обговорення бібліотечних працівників.
На завершення навчання, представники кращих бібліотек району висловили думку, що бібліотеки  Білоцерківщини не стоять осторонь процесу суспільних змін, яке диктує сьогодення.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації