четвер, 3 жовтня 2019 р.

Гармонія – це щастя острівець


  Людська осінь , як і природа буває різною. В одних вона палахкотить різномаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх -  суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадій. Але  це не про наших членів клубу  «Промінь надії»,  людей «золотого віку», як ми їх називаємо. Сьогодні вони зібралися  в Білоцерківській центральній районній бібліотеці на етичну годину «Гармонія – це щастя острівець», присвячену  Міжнародному дню людей похилого віку.
   Дорогі наші! – звернулася Світлана Володимирівна  Куштан , - якось не вірно називати Вас літніми людьми. Адже ви молоді душею, у вас такі натхненні, красиві обличчя, на яких світяться посмішки, а очі випромінюють доброту. А секрет вашої молодості дуже простий – це безмежний оптимізм. Тому нехай і надалі ваша молодість душі, ваші веселі, щасливі посмішки ніколи не згасають. Завзяті ведучі:  Денисюк О.П. та Сполович Г.С. розважали присутніх веселими конкурсами, іграми,  вікторинами, піснями, гуморесками.
  Прикрасою заходу були пісні у виконанні ансамблю «Надія» , вірш  «На місячній доріжці» прочитала  О.П.Денисюк . Привітав своїх друзів В.І.Карась піснею «Листя жовте» під гітару.
 Завершилося свято чаюванням та спілкуванням у гарному настрої.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації