вівторок, 4 червня 2019 р.

У Яблунівці День захисту дітей був пізнавальним та цікавим


На свято захисту дітей  в Яблунівці діти поспішали ще з 10 ранку. В прикрашеній бібліотеці ведучі Крижанівська Софія та Дзюман Надія старанно готувались до свята, адже вони готували сценарій  «День іменинника». Заздалегідь разом з бібліотекарем вони підбирали  головоломки та загадки. А потім самостійно в інтернет- центрі шукали цікаві ігри для команд.
З самого ранку діти під лозунгом «Діти за мир» малювали на асфальті планету Земля і прикрашали її орнаментами з квітів та геометричними візерунками. Розпочався день іменинника з знайомства з Смайликом, який розповідав, що всі смайлики потрапили в біду, комп`ютерний вірус взяв їх в полон і діти мають допомогти йому перемогти ворога.  
Ігри згуртували дітей і налаштували на позитивний настрій. У грі «Пригости гостей» треба було нагодувати цукерками всю свою команду, а у грі на увагу - пронести кульку на стакані з водою. Загадки про все на світі  найшвидше відгадувала Пелих Аня. До речі, Аня - найкращий читач бібліотеки і всі мали змогу переконатись: хто читає – той багато знає. Ані  всі діти аплодували, бо не встигала зав. бібліотекою загадувати загадку, як вона відповідала, випередила навіть старших дітей! А загадок було 28 і не простих! Знавці історії. географії, літератури проявили себе  в грі « Ерудит». 
Звичайно ж солодощі, які випікають самі діти – неперевершені! Молодшим користувачам допомагали  їх мами, а от старші - готували  самі.
Під супровід мелодій діти насолоджувались  солодощами та пригощали один одного, були щедрими і ввічливими.
Діти задоволені і трішечки стомлені, але розслаблятись ніколи, бо  вони активні учасники святкового дитячого концерту, який розпочався в Будинку культури о 14.00.
Запрошені діти сіл: Яблунівка та Мала Сквирка з родинами. Їх із святом привітала заступник директора Яблунівської ЗОШ Савчук Г. І. Вона подякувала всім активним дітям, батькам та керівникам, які старанно працювали весь навчальний рік і мають багато нагород за свої успіхи.  Хореографічні та вокальні  дитячі колективи  успішно представляють  село не тільки на районних та обласних конкурсах,  а в цьому році і на Міжнародному конкурсі дитячої творчості у Львові дитячий хореографічний колектив «Шанс», під керівництвом Крижанівської Таїси. виборов перше місце і сертифікат на 1000 євро для участі у конкурсі в Болгарії.
Дітей підтримали спонсори: депутат Верховної ради Гудзенко В.І. та колективне господарство ім. Щорса на чолі з керівником Пелихом Ю.М.
На свято від інвесторів господарства були закуплені солодощі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації