понеділок, 30 липня 2018 р.

Вірна Слову


  26 липня у Білоцерківській центральній районній бібліотеці була проведена естетична панорама «Вірна Слову», приурочена до 85-річчя з дня народження білоцерківської письменниці, члена Національних спілок письменників та журналістів України, педагога, громадського діяча Тетяни Миколаївни Шарової. 
  У виступі, доповненому кадрами мультимедійної презентації, ведуча А.А. Носовсь-ка підкреслила багатогранність таланту Т.М. Шарової, відзначила її неоціненний внесок у культурно-мистецьке життя міста і району. 
   Учасники заходу з теплотою пригадали численні літературно-музичні вечори, конференції, зустрічі з  творчими  особистостями,  організовані  та  проведені  Тетяною Миколаївною. Постійні користувачі бібліотеки В.І. Залуцька, Г.С. Сполович, О.П. Тітова продекламували вірші з різних збірок.  Декілька поезій пролунали у перекладах, здійснених В.О. Іванцівим. Свідченням унікального вміння Т.М. Шаро-вої знайти шлях до кожного читача стало емоційне обговорення її прозових творів.
  На зустріч був  запрошений  почесний  гість – заслужений  працівник  культури, член президії Українського фонду культури, відомий поет-пісняр, композитор А.І. Кульчицький, який поділився спогадами про своє багаторічне спілкування з Т.М. Шаровою та подарував присутнім декілька пісень в авторському виконанні, серед них – «Пісню про пісню», написану на вірш ювілярки. 
   Також у читальному залі було розгорнуто книжково-ілюстративну виставку, на якій представлені книги Т.М. Шарової та публікації, присвячені її творчості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації