четвер, 15 червня 2017 р.

Зустріч із відомим митцем


Далеко за межами Білоцерківщини відоме ім'я А.І.Кульчицького, заслуженого працівника культури Украіни, члена президіі Українського фонду культури, лауреата численних  премій.
 А.І.Кульчицький  -  автор понад 500 пісень та 5-ти вокальних циклів . Серед них відомий цикл про Білу Церкву «Дарую серце Білій Церкві». Саме в цьому циклі зібрані пісні і про Білоцерківщину.
А.І. Кульчицький - бажаний гість на міських та районних заходах. Його незмінним супутником є концертний баян. З ним Анатолій Іванович побував в багатьох селах району.
Нещодавно Анатолій Іванович відвідав село Розаліівку. З ініціативи працівника сільської бібліотеки Сухомлина С.С., в Розаліївській середній школі відбулася творча зустріч  жителів села та учнів школи з поетом - піснярем. Директор загальноосвітньої школи Голуб Петро Фролович привітав  відомого митця, побажав йому міцного здоров'я і творчих успіхів.

А.І. Кульчицький, в тільки йому притаманній манері, з гумором розповів про своє життя та творчість. А також про те, що спонукало його до написання поезій, які потім стали відомими піснями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації